Vælg en side

Oplev et udpluk af vores spilunivers

SLARAFFENLAND

Tag på en fortryllende aftentur i det vidunderlige og fantasifulde Slaraffenland. Her funkler gevinsterne i takt med Lykkehjulenes snurren og Andedammens plasken. Det bliver en oplevelse du aldrig glemmer!

Udover grundspillet indeholder Slaraffenland mange spændende featurespil: Piphans bonus ballon, Ballon Galop, Magisk Indsats, Jackpot Chance, Gevinst Flash, Andedammen, og sidst men ikke mindst: Flipper! Hvert eneste spin giver selvfølgelig chance for den helt store gevinst!

STJERNESTØV

Vidste du, at Mælkevejen gemmer på vidunderlige gevinster og smukke, rå diamanter? Tag med rumfærgen til en fjern galakse og vind den store Supernova Jackpot. Stjernestøv er en fantastisk spilleautomat, som giver dig en hel unik spiloplevelse, du med garanti aldrig har prøvet før!

Gevinsterne gives, når symbolerne hænger sammen i klynger. Spræng kæmpediamanterne og udløs en eksplosion af de helt store gevinster!

EVENTYRET OM HELTEN…

Der var engang… Legenden fortæller om en modig Helt, der reddede sin landsbys rigdomme tilbage fra den onde Troldmand. Tag med til et magisk eventyrland, hvor store rigdomme ligger gemt i Troldmandens hytte, på bunden af Ønskebrønden og dybt inde i Den fortryllede Skov. En dansk legende har lagt stemme til den fortryllede eventyrbog. Kan du gætte hvem?

 

GRAND PRIX

Sol, sommer, eksotiske biler og ræs om 1. pladsen i det store, smukke Grand Prix! Vind over modstanderen i Bilkort og nyd de fantastiske smukke biler, der drøner forbi din luksusgarage. Og bare rolig, selvom du ikke er så meget til biler, så er der timevis af unik underholdning og kæmpe gevinster at hente i ét af Pip.dk’s mest omfattende og adrenalinfyldte spil til dato. VROOOOOOM!

PIP PÅ SENGEKANTEN

Pip På Sengekanten er fyldt med sød og erotisk retro-sengekantshygge. Hvis du er heldig, skal du spille i Lykkens Tegn på sengen og have mulighed for at vinde pip.dk’s største gevinster! Her har du både held i kærlighed og i spil!

Vil du prøve vores spil?