Vælg en side

Vi udvikler branchens bedste online spil

Vi er et dansk spiludviklingsstudie i København, der stræber efter at udvikle
underholdende spil i absolut højeste kvalitet.

VI ER AMBITIØSE

Omnigame blev grundlagt i 2015 og er et selvstændigt spiludvikler studie i København.

Vores mission er at udvikle egenproducerede innovative og underholdende spil i ultimativ høj kvalitet. Vi er baseret på 100 % dansk udvikling. Vi vil gerne bevise, at man uden en gigantisk pengepung, men med ægte og ærlige hensigter, de rigtige ideer og med en enorm arbejdsindsats, kan skabe underholdende spil.

Vi tror på kvalitet fremfor kvantitet. Vi går aldrig på kompromis og vi lancerer ikke et nyt spil uden det er 100% gennemarbejdet. Vi går altid en ekstra mil for vores spil og vi yder en ekstraordinær indsats i vores udvikling. Vi arbejder alle på højtryk med vores kommende spil og de bliver nogle af Danmarks sjoveste og flotteste featurespil.

VI ER SERIØSE OG UNIKKE

Vi ved, at verden er dynamisk og at spilindustrien er i konstant forandring – lige så er vi.

Vi er meget seriøse omkring vores spil og arbejder hele tiden på at overgå os selv og udvikle underholdende spil. Sætter vi barren højt, så tror vi på, at vi hele tiden kan dygtiggøre os. Det er vores ambition at udvikle professionelle spil med høj underholdningsværdi, der både overrasker og underholder i timevis.

Vores spil er unikke og findes KUN hos os.

HVORFOR OMNIGAME

OMNI kommer fra latin og betyder universel. Altomfattende. Unik. Anderledes og uden begrænsninger. OMNI er online spil for alle over 21 år uanset køn og niveau.

Vi er unikke
Vi er vores egen
Vi tør at skille os ud fra mængden
Vi er fulde af ideer
Vi tager gerne chancer

OMNIGAME er mere end spil-udvikling. Det er et state of mind – et stort ja til forskellighed, power og kreativ tænkning.